lördag 30 januari 2016

Bordläggning

En term jag alltid funnit mycket märklig är bordläggning vid styrelsemöten, det borde betyda att man lägger ett ärende på bordet för att det ska beslutas om medan det i själva verket är tvärt om att man skjuter upp beslutet till ett senare möte. Ett bord som för mig är viktigt är skrivbordet, det är trots allt denna möbel som är central på kontoret och som man arbetar vid. Det är detta bord på vilket jag lägger alla ärenden som ska avhandlas.

Förutom att monitorn ska placeras ovanpå tillsammans med tangentbord och mus ska det gärna också finnas plats till skrivare, scanner och andra externa enheter. Sedan ska man få plats med diverse kontorsmaterial i lådorna, en av dem får gärna vara modell högre så man kan ha hängmappar i den. Eftersom datorn är den viktigaste arbetsmaskinen är den givetvis av modell större och det ska finnas plats för den i skrivbordet också, med andra ord behövs ett skrivbord med två hurtsar.

Mitt nuvarande skrivbordet har varit en riktig trotjänare, men det börjar bli slitet så det är dags att hitta ett nytt. Jakten är i full gång för att hitta ett bra skrivbord och den börjar på skrivbord.nu där man kan leta sig fram till det skrivbord som passar ens egna behov bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar