söndag 6 mars 2016

Bläck och toner

I slutet av 1900-talet pratades det mycket om det papperslösa kontoret, vilket skämt. Även om man sparar sina dokument digitalt måste man ändå för säkerhets skull också ha hårdkopia, med andra ord så ska allt fortfarande skrivas ut och sättas i pärmar.

Det är inte bara dokument man vill skriva ut dock, tack vare utvecklingen med bättre och billiga digitalkameror har det blivit en uppsjö med bilder man vill skriva ut också. Jag är inget undantag, många av mina bästa naturbilder har redan hamnat på väggen och även en del konsertbilder.

Med andra ord förbrukar vi bläck och toner till skrivare som aldrig förr och det finns ett antal onlinebutiker där vi kan införskaffa nya patroner till våra skrivare. En sådan är 112INK som tillhandahåller snabba leveranser, beställningar skickas inom 24 timmar, och bra priser.

Till min egen Canon Pixma iP4850 till exempel hittade jag ett paket med alla 5 patronerna för bara 420:-, det blir så lite som 84:- stycket för patronerna, och det är ett pris man inte bråkar om.

Det är inte bara bläck och toner man hittar där, de har även transfer för tryck på T-shirt, fotopapper och canvaspapper med mera och dessutom kontorsmaterial och skrivare på sortimentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar