måndag 19 juni 2017

Återhämtning

Det har varit väldigt tyst här på Metal Photo, med ryggbesvären har all kraft fått läggas på Den Rockande Kocken och sedan har energin inte räckt till så mycket mer. Inte heller har det fungerat att generera nytt bildmaterial, det har helt enkelt varit omöjligt att hålla en tung kamera stilla för att ta bra bilder.

För cirka 3 veckor sedan fick jag till slut opererat den där senan som håller upp röven, ryggraden alltså, och är på uppgång med förbättring varje dag. Det innebär att det är dags att ta tag i det hela och få igång även den här bloggen igen även om det ännu så länge kommer bli sporadiska inlägg här, dagliga inlägg kommer så småningom.

Helgen som passerade var jag på en liten rockfestival, Parkrocken, och det blev så klart lite bilder tagna. De flesta av dem kommer i sinom tid på Instagram, men en bild som roat många bjuder jag på här. Det är inte i originalutförande den roat förvisso utan en anpassad version som lagts ut i Facebook-grupper.

Notera att det inte är en arrangerad bild, det bara slumpade sig att en mikrofon befann sig väldigt lämpligt placerad när en bandmedlem roddade trummorna på festivalen. Först bilden i original och sedan den anpassade som roat så många.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar